Blog Houwens Vlaai Eindhoven

Via onze blog blijft u altijd op de hoogte van de laatste trends welke zich afspelen in de bakkerswereld en in ons bedrijf. Daarnaast leest u meer over de nieuwste producten in onze winkel, webshop en de leukste aanbiedingen waar u van kunt profiteren. Wist u bijvoorbeeld dat wij maandelijks terugkerende scherp geprijsde aanbiedingen hebben in ons assortiment? Naast deze aanbiedingen hebben wij met regelmaat een leuke aanbieding via onze webshop, of leuke aanbiedingen om gezellig te komen lunchen, bijvoorbeeld tijdens een dagje shoppen. Via onze blog blijft u dus gemakkelijk op de hoogte van de laatste lekkere nieuwtjes!

Onze gepassioneerde bakkers zullen u regelmatig op de hoogte houden van de nieuwste vlaaien en trends binnen de bakkerswereld.

vestigingen

Lunchroom Eindhoven

In onze gezellige en ruime lunchroom kunt u gedurende onze openingstijden terecht voor het lekkerste kopje koffie of cappuccino, natuurlijk [...]
lekkere vlaai

Lekkere vlaai

Iets te vieren? Dan bent u ongetwijfeld op zoek naar de bakker met de lekkerste vlaaien in Eindhoven of Uden? [...]

Leonidas bonbons

Bonbons betekent in het Frans dubbel goed en daar zijn wij het bij Houwens mee eens! Op zoek naar de [...]
Verse vruchten vlaai van Houwens vlaai & Zo. Heerlijk voor in de warme zomerdagen.

Vers fruit vlaai

Ze zijn er weer! Een heerlijke vruchtenvlaai, volledig bedekt met een lekkere laag vers rood zomerfruit. Daar worden wij nou [...]

De leukste aanbiedingen

Naast onze tijdelijke aanbiedingen hebben wij ook aanbiedingen die altijd geldig zijn. Wat te denken van onze worstenbroodjes aanbieding. Zoals eerder in het blog gelezen, profiteer je altijd van onze aanbieding, vijf worstenbroodjes voor € 5 euro. Brabants lekkerste worstenbroodjes tegen een scherpe prijs, voordelig genieten!

Neem contact met ons op

Heb je naar aanleiding van bovenstaande blogberichten een vraag over onze producten of de mogelijkheden voor een eigen vlaai? Neem gerust contact met ons op en maak je wensen bespreekbaar. Je bent ook altijd welkom in onze winkel.