Onze heerlijke Limburgse vlaai

Onze heerlijke Limburgse vlaai

Limburgse vlaai

Voor een heerlijke Limburgse vlaai gaat u naar Houwens Vlaai & Zo. Wellicht denkt u bij de Limburgse vlaai niet meteen aan Houwens die gevestigd is in Eindhoven. Echter staan wij bekend om onze lekkere Limburgse vlaaien.

Limburgse vlaai bij Houwens Vlaai & Zo

De Limburgse vlaaien staan bekend om het goede deeg die een bijzondere smaak heeft. Deze smaak zult u in geen enkel ander gebak terug vinden. Houwens Vlaai & Zo maakt het deeg op de klassieke Limburgse wijze en werkt met verse producten op een ambachtelijke manier. Dit proeft u direct in de smaak van de vlaaien. De Limburgse vlaai heeft niet alleen ontzettend lekker deeg, maar ook een heerlijke vulling.

De Limburgse Rijstevlaai

De Rijstevlaai met slagroom is een populaire Limburgse vlaai. Deze vlaai vliegt niet voor niets zo snel over onze toonbank. Dit komt doordat de vlaai wordt gevuld met zelf gekookte rijst en met verschillende ingrediƫnten op smaak wordt gebracht. Daarna wordt de Rijstevlaai bedekt met een heerlijke laag slagroom en bruine chocolade. De Rijstevlaai is ook beschikbaar zonder slagroom en chocolade.

De Limburgse vruchtenvlaai

Heeft u graag fruit op uw gebak en in uw lievelingsvlaai? Bij Houwens Vlaai & Zo kunt u verschillende Limburgse vlaaien bestellen met fruit. De Limburgse vlaaien zijn gevuld met abrikozen, ananas, pruimen, kersen en appel. Keuze genoeg voor de lekkerste fruit in uw Limburgse vlaai.

Limburgse vlaai

 

Kruimelvlaai of Rastervlaai?

De Limburgse vlaaien bestaan uit twee verschillende soorten vlaaien. Zo kunt u kiezen uit de rastervlaai of de kruimelvlaai. Bij de rastervlaai is de bovenkant een rastervorm en bij de kruimelvlaai is de vulling gemaakt van kruimels. Beide varianten zijn ontzettend lekker. Wat is uw favoriet?

Bestel online uw Limburgse vlaai

Bestel uw Limburgse vlaai online bij Houwen Vlaai & Zo. U kunt heel gemakkelijk uw lievelingsvlaai online bestellen.

Bestel uw Limburgse vlaai

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.