Kindertaart bestellen Eindhoven

Kindertaart bestellen Eindhoven

Kindertaart bestellen

Is uw kleine spruit binnenkort jarig? Dan bent u waarschijnlijk op zoek naar een leuke en lekkere kindertaart! Bij Houwens Vlaai & Zo kunt u kindertaart bestellen inKindertaart bestellen een leuk thema of met een eigen foto.

Kindertaart bestellen 

Voor kinderen is er bijna niets zo spannend als hun eigen verjaardag. Ze worden al wakker met zin in taart en de nieuwsgierigheid naar hun cadeautjes. Misschien hebben ze al slecht kunnen slapen van al die spanning. Voor u is het vaak ook een hoop geregel, zo’n kinderfeestje. Daarom heeft Houwens Vlaai & Zo het u extra makkelijk gemaakt door de mogelijkheid om online een ontzettend leuke kindertaart te bestellen. Onze banketbakkers denken ook graag met u mee over het thema, de smaak, kleuren of de foto. Waar verrast u uw kind mee?

Thema taart

Bij Houwens Vlaai in Eindhoven kunt u een thema taart bestellen. Dit zijn taarten met bijvoorbeeld een favoriet TV figuur of hobby. Zo hebben wij Bumba, Dora, Spiderman, de Hulk, Piraten en Minions taarten. Wij kunnen ook een thema taart naar keuze maken. Misschien is een voetbal, sprookje, of Barbie taart wel iets voor uw kind? Onze banketbakkers denken graag met u mee.

 

 

Foto taart

Wilt u een persoonlijke taart met een eigen foto erop? Bij Houwens Vlaai & Zo kunt u hiervoor terecht. Wij maken de taart om de foto heen erg mooi op met dagverse producten. Een echte verrassing voor uw kind!

Online taart bestellen

Bij Houwens Vlaai & Zo kunt u erg eenvoudig online taart bestellen via onze webshop. Na de kindertaart bestellen, kunt u deze ophalen in onze vestiging in Eindhoven of kunt u de kindertaart laten bezorgen op de gewenste dag.  Neem vrijblijvend contact op met Houwens.

Bekijk het assortiment van Houwens.

Leave a Reply

Your email address will not be published.