Waar koop je de lekkerste vlaaien in Eindhoven?

Waar koop je de lekkerste vlaaien in Eindhoven?

Houwens vlaai in Uden

Heeft u binnenkort iets te vieren of heeft u gewoon zin in een heerlijke vlaai? Bij Houwens Vlaai & Zo kunt u terecht voor de beste Limburgse vlaaien en andere ontzettend lekker gebak. Houwens is gevestigd in Eindhoven en Uden, maar onze vlaaien en gebak kunt u ook online bestellen.

De Limburgse vlaai

Bij Houwens Vlaai & Zo is al het gebak ontzettend lekker. Toch is er één soort waar mensen van veraf speciaal naar toe komen en vaste klanten voor terug blijven komen: onze Limburgse vlaaien. De Limburgse vlaai staat bekend om de glanzende bodem dat haast smaakt naar brooddeeg. De taarten zijn vaak gevuld met fruit en de Rijstevlaai is gevuld met gekookte rijst. De Limburgse vlaai is het allerlekkerst wanneer deze vers uit de oven komt. Om dit te realiseren bakken wij al ons gebak altijd dagvers en wordt het ambachtelijk bereidt.  De traditionele Limburgse rastervlaaien en kruimelvlaaien kunt u online bestellen, maar ook afhalen in onze winkels.

Meer over de Limburgse vlaai Eindhoven

       lunchroom Eindhoven

Lunchroom Eindhoven

Waar koop je de lekkerste vlaaien in Eindhoven? Bij ons in de winkel in Eindhoven. Ons gebak en de Limburgse vlaaien kunt u hier proeven in de lunchroom voordat u er eentje mee naar huis neemt. U kunt in onze winkel en lunchroom tussen ontzettend veel kiezen, bekijk hier alvast het assortiment. Vooral de worstenbroodjes vliegen als warme broodjes over de toonbank van de lunchroom.

Elke maand hebben wij een nieuwe aanbieding in de lunchroom. Bijvoorbeeld een lekker bakje koffie bij de vlaai. Kom dus zeker even langs bij onze lunchroom!

Stationsweg 52
5611 BX
Eindhoven

Vestiging in Eindhoven

Leave a Reply

Your email address will not be published.