Lunchen in hartje Eindhoven

Lunchen in hartje Eindhoven

lunchen in hartje Eindhoven

Na een hele dag winkelen, het bezichtigen van de stad of gewoon omdat je zin hebt in een goede bak koffie. Bij Houwens Vlaai & Zo kunt uw heerlijk lunchen in het hartje van Eindhoven.

Lunchroom Houwens

Onze lunchroom is ideaal wanneer u op zoek bent naar een heerlijk broodje of een zoete verwennerij. De lunchroom biedt voldoende zitplaatsen. Onze medewerkers maken met liefde een heerlijke kop koffie of cappuccino klaar. Daarnaast hebben we ook andere lekkere drankjes. Wanneer u gek bent op vlaaien en gebak, bent u op de juiste plek. Wij staan bekend om het overheerlijke gebak en de Limburgse vlaaien. Hier kunt u een punt van nemen in onze lunchroom.

Lunchroom aanbieding

In onze lunchroom vindt u een maandelijkse aanbieding. Deze wisselt per maand en is bijvoorbeeld een scherpe prijs voor een stuk vlaai met een kop cappuccino. Daarnaast hebben wij ook vaste scherpe prijzen. Voor vijf lekkere Brabantse worstenbroodjes betaalt u slechts €5,-! Deze worstenbroodjes zijn dan ook bekend in de omgeving!

Lunchen in hartje Eindhoven

De lunchroom van Houwens Vlaai & Zo vindt u in het centrum van Eindhoven. Wij zijn gevestigd tegenover het station van Eindhoven,

Kom langs op Stationsweg 52 in Eindhoven!

Leave a Reply

Your email address will not be published.