Lunchen tijdens het shoppen

Honger gekregen van die uurtjes winkelen en even lekker tot rust komen? Kom gezellig een hapje eten in onze lunchroom. Onze lunchroom biedt voldoende zitplaatsen om even heerlijk tot rust te komen. Een lekker broodje of een zoete verwennerij met een vers kopje koffie of thee is de basis om je dag heerlijk door te komen.

Gezellig tijdens een dagje winkelen even lekker lunchen in hartje Eindhoven. Geniet van een heerlijk stuk vlaai met een cappuccino, of een lekker broodje met een drankje in onze lunchroom in Eindhoven. Houwens Eindhoven is gelegen tegenover Centraal Station Eindhoven en op loopafstand van het centrum. Op slechts 2 minuten wandelen vanuit het centrum vindt u onze winkel, waar je elke dag van de week welkom bent voor een lekkere lunch. Bovendien zeer gemakkelijk te bereiken via openbaar vervoer, met de fiets of te voet.

Daarnaast kunt u ook bij ons voor de deur parkeren. Vanaf 09.00 uur in de ochtend geldt hier betaald parkeren, en er zijn voldoende parkeerplaatsen bij ons voor de deur.

Limburgse vlaai

Voor een echte Limburgse vlaai gaat u naar Houwens Vlaai & Zo. Deze heerlijke vlaai kunt u bij ons in de lunchroom bestellen. De Limburgse vlaai is een favoriet in ons assortiment. De vlaai die bekend staat om de heerlijke vulling en het deeg die een bijzondere smaak heeft. Deze smaak vindt u in geen enkel ander gebak terug en is ontzettend lekker. Vandaar dat deze vlaai ook zo populair is. Heeft u onze rijstevlaai al geprobeerd? Deze is heerlijk met extra veel slagroom en een goede vulling. Wellicht gaat u liever voor een Limburgse vlaai met fruit vulling als onze Abrikoos kruimel vlaai of Kersen vlaai.

Bestel de Limburgse vlaai

Aanbieding in onze lunchroom

Maandelijks hebben wij een andere aanbieding welke je kunt bestellen in onze lunchroom. Bijvoorbeeld een lekker stuk vlaai met een kop cappuccino.

Naast onze maandelijks wisselende aanbieding hebben wij natuurlijk ook onze vaste aanbiedingen. Proef Brabants lekkerste worstenbroodje van Houwens. Dagelijks verse bereid met de beste en lekkerste ingrediënten. Onze worstenbroodjes kunt u los kopen, maar u kunt ook profiteren van onze aanbieding. Vijf lekkere worstenbroodjes koopt u bij ons voor de vaste prijs van €5. Zo kan iedereen voordelig van de lekkerste worstenbroodjes van Brabant genieten.

Lunchroom in Eindhoven

Waar vindt u onze lunchroom

Je vindt ons met de volgende adresgegevens:

Stationsweg 52
5611 BX
Eindhoven

Kom genieten van een lekkere kop koffie, cappuccino, thee of een lekker sapje met een stuk vlaai of een broodje. Wij zien je graag snel in onze lunchroom.