Wat we doen bij Houwens vlaai & zo Eindhoven

Lees meer over wat we doen, bakken en maken

Wat we doen, bakken en maken bij Houwens.

Hartelijk welkom op de website van Houwens Vlaai & Zo het adres voor echt Limburgse vlaaien en andere lekkernijen. De vlaaien van Houwens zijn dagvers en ambachtelijk bereid, daar staan we voor en dat is wat we doen!

Waarom kiezen voor Houwens Vlaai & Zo?

Ons assortiment bestaat uit vele soorten vlaaien. Zoekt u een traditionele Limburgse rastervlaai, kruimelvlaai, een luxe bavaroise of toch iets met vruchten of noten? Houwens heeft het allemaal. Ons assortiment is eigenlijk teveel om op te noemen daarom nodigen wij u van harte uit om eens een bezoek te brengen aan onze lunchroom in Eindhoven.

Als kers op de vlaai presenteert Houwens maandelijks ook veelal nieuwe smaken, dit komt omdat wij als enige 7 dagen per week verse vlaaien aangeleverd krijgen. Houwens werkt uitsluitend met verse slagroom, zodat u optimaal kan genieten van uw vlaai.

Naast de traditionele Limburgse vlaaien hebben we verschillende luxe vlaaien zoals vruchten bavarois, nogaroom vlaai, christoffel vlaai en natuurlijke de lekkerste kruimelvlaaien in diverse soorten. Veel van deze vlaaien worden bij ons gemaakt terwijl u wacht, zoals onze krokante schelp met aardbeien of vruchten en de kersenschuim vlaai. Onze overheerlijke Leonidas-bonbons worden gemaakt op roombasis.

Houwens Vlaai & Zo staat ook voor het zelf koken van de rijst, bakketbakkersroom (diverse soorten) en onze eigen vruchtenvullingen. En dat proeft u, niet alleen de kwaliteit, maar ook de versheid!

Bekijk ons volledig ambachtelijk vlaaien assortiment »

Dagelijks verse vlaaien en gebakjes
Beste cappuccino van Eindhoven
Biologisch fruit voor de vruchtenvlaaien
Verse slagroom
Dé lunchroom in Eindhoven

Een greep uit ons assortiment